Tel: +31 6 38939053

Maatwerk

Net zo vaak als eigenaren van woningen of bedrijfspandspanden een beroep doen op onze deskundigheid, zorgen wij voor maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke staat van het huis of bedrijfspand.

Onze maatwerkoplossingen komen tot stand op basis van alles wat relevant is op het gebied van de energiehuishouding. Logisch, want alleen kijken naar het kostenplaatje, zonder je ook in het reduceren van de warmtevraag (isolatie, kierdichting én ventilatie) te verdiepen zou kortzichtig en dus niet efficiënt zijn.

Maximaal besparen

Met het adviesvoorstel van Energieadvies Roermond weet u niet alleen wat u maximaal kunt besparen. U krijgt ook inzicht in wat u binnen de beschikbare ruimte van het energiebespaarbudget (EBB) aan subsidies kunt aanvragen. Met behulp van dit EBB kunt u extra financieringsruimte genereren voor uw verduurzamingsplannen. Mooi meegenomen.

Innovatieve infraroodpanelen

Duurzame investeringen vragen om innovatieve technologie. Met de circulaire verwarmingspanelen van RAIO.CLICK  haalt u de toekomst in huis. Waarom? Dit kwalitatief hoogstaand verwarmingspaneel is niet alleen een aanwinst is voor uw interieur, maar ook nog eens veel energiezuiniger dan vergelijkbare infraroodpanelen. Daarnaast zijn ze in handomdraai te installeren en via een app op uw telefoon te programmeren. Mooi toch? Meer weten? HIER vindt u alles wat u moet weten.

Duurzaamheidsscan

Het duurzaamheidsadvies van Energieadvies Roermond maakt tot in het kleinste detail inzichtelijk op welke punten u in uw woning tot energiebesparing kunt komen. Hoe dat in z’n werk gaat? 

Simpel en doeltreffend: onze adviseur bekijkt de energetische situatie van het pand of de woning en neemt gevel, vloer en dakisolatie onder de loep. Tevens wordt de staat van de beglazing (enkel of dubbel, HR ++ glas) geïnventariseerd. De duurzaamheids- en energiebesparingsscan van Energieadvies Roermond geeft

Strakke regie

Voor een optimale verduurzaming zijn zowel bouwbedrijven als installatiebedrijven nodig. Voor een soepele samenwerking is een strakke regie van onschatbare waarde. Desgewenst kan Energieadvies Roermond deze regie op zich nemen en tijdens de werkzaamheden de vinger aan de pols houden. Zo verzekert u zich van een zorgeloos proces, met een resultaat waarmee u perfect tevreden kunt zijn.

Energielabel

Is de klus geklaard, dan komt meestal het toekennen van een nieuw energielabel voor uw woning of bedrijfspand om de hoek kijken. Uiteraard kunnen we u ook hiermee van dienst zijn, dankzij onze samenwerking met diverse lokale partners. Zo zorgen we er samen voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.